Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاید برای شما هم این پرسش مطرح شده باشد که برنامه نویسی چقدر درآمد دارد؟ آیا برنامه نویسی بازار کار خوبی در ایران دارد؟ حداقل و حداکثر حقوق یک برنامه نویس چقدر است؟ برای یادگیری برنامه نویسی از پایه چه باید کرد؟ در این مقاله قصد داریم به بررسی این موارد بپردازیم و در آخر توضیحاتی درباره آموزش صفر تا صد #C که یکی از معروفترین و پرکاربردترین زبان های برنامه نویسی است ارائه داده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازار کار برنامه نویسی در ایران

برنامه نویسی را میتوان یک شغل جدید دانست. این حرفه تا حدی جدید است که برخی حتی اطلاعات درستی درباره آن ندارند و نمیدانند برنامه نویسی چیست. برنامه نویسی را میتوان به صورت خلاصه هنر ارتباط برقرار کردن و صحبت کردن با کامپیوتر دانست. برنامه نویس ها با کمک برنامه هایی که طراحی و پیاده سازی میکنند دستورات مختلفی به کامپیوتر میدهند و از این ابزار برای حل مسائل و چالش های جهان امروز استفاده میکنند.

برنامه های ریز و درشت کامپیوتری، سایت های مختلف، برنامه هایی که روی تلفن های همراه نصب میشوند و ... همه توسط برنامه نویس ها طراحی و پیاده سازی شده اند.

شاید با ارائه این تعریف تا حدودی با اهمیت و جذابیت برنامه نویسی آشنا شده باشید. ممکن است دیدن اسم توسعه دهنده یا برنامه نویس در میان لیست پردرآمد ترین مشاغل شما را به کسب اطلاعات در این باره سوق داده باشد. اما باید بدانید میزان درآمد یک برنامه نویس تا اندازه زیادی وابسته به دانش او در زمینه برنامه نویسی است. سطح ارشدیت یا senior  و junior  بودن برنامه نویس میتواند اختلاف زیادی در میزان حقوق دریافتی یک برنامه نویس ایجاد کند.

ممکن است بتوان رقمی را تحت عنوان حداقل حقوق برنامه نویسی عنوان کرد اما حقیقتا بیان حداکثر حقوق برای این شغل دشوار است. بسیاری از ثروتمند ترین افراد از راه برنامه نویسی به این درآمد ها رسیده اند. با برنامه نویسی میتوان در آمد جاری ایجاد کرد. درآمدی که حتی بدون کار کردن به حساب فرد واریز شود.

با برنامه نویسی ایده ها واقعی میشوند و نه تنها خود فرد به درآمد بالایی خواهد رسید بسیاری میتوانند از طریق ایده او کسب در آمد کنند. اشتغال زایی با استفاده از برنامه نویسی به سادگی ممکن است. استارتاپ های موفقی که در ایران و جهان با استفاده از برنامه نویسی به درآمدهای نجومی رسیده اند اثباتی بر این مدعا هستند.

برنامه نویسی را میتوان شغلی با پایین ترین درصد بیکاری دانست. این مسئله دلیل ساده ای دارد. کار برنامه نویسی به صورت استخدامی و یا فریلنسری ممکن است. یعنی فرد به عنوان یک برنامه نویس نیازی به منتظر ماندن برای استخدام توسط شرکت های مختلف ندارد. بلکه میتواند با استفاده از آگهی هایی که افراد در سایت های مختلف بارگذاری میکنند به صورت دورکار و فریلنسر به کسب در آمد از راه برنامه نویسی بپردازید.

میزان حقوق دریافتی هر برنامه نویس تا اندازه زیادی به دانش و تجربه ای که دارد بستگی دارد.

پیش نیاز برنامه نویسی

برای ورود به هر کاری بهتر است ابتدا پیش نیازهای آن را در نظر داشت. شاید شما هم شنیده باشید که برای ورود به دنیای برنامه نویسی باید دانش ریاضی و کامپیوتری بالایی داشت. اما این موارد به هیچ عنوان ضروری نیستند. ممکن است با داشتن دانش ریاضی یا کامپیوتر کار برای شما ساده تر شود و درک مسائل برنامه نویسی بهتر صورت گیرد اما بدون این موارد نیز میتوان برنامه نویسی را شروع کرد.

البته مهارت هایی مثل جستجو در اینترنت، توانایی نصب نرم افزار و کار کردن با کامپیوتر برای شروع برنامه نویسی لازم هستند. به جز این بقیه موارد میتوانند راه شما را در برنامه نویس شدن هموار کنند اما به هیچ عنوان راه تان را سد نخواهند کرد.

توجه داشته باشید که برای برنامه نویسی ملاک هایی مثل سن مطرح نیست و شما در هر سنی که باشید میتوانید شروع به آموزش این حرفه نمایید و پس از صرف مدت زمان کافی به کسب درآمد از معلوماتتان بپردازید.

برای شروع برنامه نویسی داشتن یک کامپیوتر که بتوانید نرم افزارهای مورد نیازتان را روی آن نصب کنید کافی است. اما در ادامه این مسیر ویژگی های شخصیتی شما مثل صبر و استمرار میتوانند بسیار کمک کننده باشند.

توجه کنید که برای موفقیت در هر شغلی باید استعداد و پشتکار لازم را داشته باشید. برنامه نویسی هم از این قاعده مستثنی نیست.

در برنامه نویسی هر روز با چالش های جدیدی مواجه خواهید شد، پس باید استقامت لازم را برای عبور از این چالش ها داشته باشید.

بسیاری معتقدند برای برنامه نویسی لازم است سواد انگلیسی بالایی داشته باشید. این مورد هم مثل موارد قبلی ضروری نیست. البته اگر دانش انگلیسی مناسبی داشته باشید میتوانید از منابع انگلیسی نیز استفاده نمایید و زودتر به هدفی که برای خود مشخص نموده اید دست یابید.

توانایی تایپ کردن به زبان انگلیسی ضروری نیست اما لازم است بتوانید حتی به صورت غیر حرفه ای از کیبورد استفاده نمایید. در شروع برنامه نویسی نیازی به استفاده از سیستم هایی که سخت افزار قوی دارند نخواهید داشت. اما بهتر است کامپیوتر یا لپ تاپ شما حداقل های لازم را دارا باشد.

برنامه نویسی یک شغل بروز است به همین دلیل لازم است کسانی که تحت عنوان برنامه نویس فعالیت میکنند اطلاعات بروزی داشته باشند و هرگز دست از یادگیری برندارند.

آموزش صفر تا صد C# با باگتو

امیدواریم تا این جای مطلب به پاسخ سوالاتتان رسیده باشید. برای شروع برنامه نویسی ابتدا لازم است اطلاعات لازم را درباره زبان های مختلف برنامه نویسی و کاربرد هر یک از این زبان ها داشته باشید و با توجه به علاقه تان برای این کار تصمیم گیری نمایید.

در وب سایت باگتو با آموزش صفر تا صد C#با شما همراه هستیم. اگر مایل به آموزش صفر تا صد C#هستید میتوانید از مقالات و فیلم های آموزشی موجود در سایت استفاده نمایید.

البته به جز آموزش صفر تا صد C#اطلاعات مفیدی درباره دیزاین پترن در سی شارپ  و معماری میکروسرویس ها در این زبان برنامه نویسی در وب سایت موجود است که میتواند برای علاقه مندان مفید واقع شود.

 

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ایران ایران و جهان اینترنت تلفن های همراه جهان شروع برنامه نویسی آموزش صفر تا صد C برنامه نویسی برنامه نویسی برنامه نویسی یک برنامه نویس داشته باشید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۰۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: حجم آب مورد نیاز برای تثبیت وضعیت دریاچه ارومیه ۶ میلیارد متر مکعب است که با توجه به تبخیر سالانه ۲ میلیارد متر مکعب و میزان ورودی آب به دریاچه، نیازمند زمان لازم و برنامه‌ریزی منسجم از جمله مراقبت، رصد و اجرای برنامه‌های نرم‌افزاری هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدصادق معتمدیان در برنامه صف اول شبکه سراسری خبر وسعت دریاچه ارومیه را در حال حاضر ۲ هزار کیلومتر مربع عنوان و اظهار کرد: وسعت دریاچه ارومیه نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل ۵۶۰ کیلومتر مربع افزایش یافته و حجم آب دریاچه نیز با ۶۰۰ میلیون مترمکعب افزایش نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل، به ۲.۵ میلیارد متر مکعب رسیده و از لحاظ ارتفاعی نیز تراز آب ۲۰ سانتی‌متر افزایش یافته است.

وی در ادامه سخنان خود مشکل دریاچه ارومیه را در دو بخش تغییر اقلیم و کاهش بارندگی‌ها و افزایش دما، همچنین مداخلات انسانی از جمله توسعه بخش کشاورزی و افزایش کاشت محصولات پرآب‌بر عنوان کرد و افزود: از سال ۱۳۷۷ شاهد روند نزولی آب دریاچه ارومیه بودیم و در مدت ۲۵ سال اخیر وضعیت دریاچه ارومیه به شکل کنونی درآمده است.

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به اجرای برنامه‌های مختلف سخت‌افزاری در دولت‌های مختلف در راستای احیای دریاچه ارومیه گفت: در این مدت در حوزه نرم‌افزاری احیای دریاچه ارومیه کوتاهی شده است و ما شاهد افزایش ۱۴۰ هزار هکتاری باغ‌های حوضه آبریز دریاچه ارومیه هستیم و این مسئله موجب افزایش روند مصرف آب کشاورزی در این حوضه شده است.

معتمدیان با اشاره به حجم مصرف آب در برخی از محصولات پرآب بر در حوضه آبریز دریاچه ارومیه، عنوان کرد: مصرف آب باغات سیب و محصولات چغندرقند و یونجه ۵۷ درصد از آب کشاورزی حوضه دریاچه ارومیه است و این مسئله ضرورت استفاده از محصولات جایگزین از جمله محصولات کم آب بر و تغییر الگوی کشت را در این حوضه افزایش می‌دهد.

وی رویکرد اصلی ستاد احیای دریاچه ارومیه را اجرای برنامه‌های نرم‌افزاری و تغییر الگوی کشت عنوان کرده و ادامه داد: علیرغم وجود مشکلات موجود در این مسیر از جمله ۷۳ هزار حلقه چاه غیرمجاز، با تاکید رئیس جمهور و مخبر رئیس کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه، در کنار تأمین معیشت مردم الگوی مناسب مدیریت مصرف آب در این حوضه طراحی و اجرا می‌شود.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه در ادامه با قدردانی از تلاش دولت‌های گذشته در اجرای پروژه‌های مختلف سخت‌افزاری احیای دریاچه، تصریح کرد: با نگاه ویژه دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهور و با اختصاص اعتبارات مورد نیاز، بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام احیای دریاچه ارومیه در این دولت به پایان رسیده و هر سه ماه شاهد افتتاح و بهره‌برداری از یکی از پروژه‌های سخت‌افزاری احیای دریاچه ارومیه هستیم.

معتمدیان افتتاح تونل انتقال آب از کانی‌سیب را یکی از مهم‌ترین پروژه‌های سخت‌افزاری احیای دریاچه ارومیه عنوان کرده و گفت: با عزم جدی دولت و به ویژه وزارت نیرو و پیگیری‌های انجام شده و تأمین اعتبارات مورد نیاز، این پروژه به دست رئیس جمهور محترم در ۵ اسفند ماه ۱۴۰۱ به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به رهاسازی آب از پشت سدهای استان در راستای احیای دریاچه ارومیه افزود: در کنار انتقال ۳۰۰ میلیون مترمکعب آب از کانی‌سیب، از آذر ماه سال گذشته بر اساس مطالعات و برآوردهای انجام شده، حق‌آبه دریاچه ارومیه از پشت سدهای مهاباد، بوکان، تکاب و چراغ ویس سقز به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شده است.

معتمدیان با اشاره به اینکه در حال حاضر روزانه حدود ۳۰ میلیون متر مکعب از طریق رهاسازی آب، به دریاچه ارومیه آب هدایت می‌شود و این روند تا دو هفته آینده ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: با توجه به بارش‌های اخیر، پیش بینی می‌شود حجم آب دریاچه ارومیه تا ۳ میلیارد متر مکعب افزایش یابد.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده در ستاد دریاچه ارومیه برای هدایت یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون مترمکعب حق‌آبه از طریق رهاسازی آب از سدهای حوضه آبریز دریاچه و همچنین رودخانه‌های فاقد سد بود که خوشبختانه این میزان به یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب نیز افزایش یافته و این نشان از اثرات مدیریتی و کنترل‌های لازم در روند رهاسازی و انتقال آب به دریاچه ارومیه و مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی است.

معتمدیان گفت: در حوزه سخت‌افزاری پروژه نیمه تمام خط انتقال بادین‌آباد به طول چهار و نیم کیلومتر در راستای انتقال ۱۸۰ میلیون متر مکعب آب به پشت سد کانی‌سیب و انتقال از طریق تونل به دریاچه که با تلاش‌های شبانه‌روزی در حال اجراست و پیش بینی می‌شود تا پایان اردیبهشت ماه به اتمام می‌رسد.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با قدردانی از حمایت‌های رئیس جمهور از مطالبه ملی احیای دریاچه، گفت: در دولت سیزدهم با حمایت ریاست جمهوری و تعامل و همکاری وزارتخانه‌ها و تمامی دستگاه‌های متولی، روند احیای دریاچه ارومیه با جدیت دنبال شده است.

معتمدیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه حق‌آبه تالاب‌های دریاچه ارومیه در سال ۱۴۰۱ حدود ۶۵ میلیون مترمکعب تعیین شده بود، افزود: تاکنون ۹۰ میلیون مترمکعب آب از سدها به سمت تالاب‌های اقماری دریاچه ارومیه هدایت شده و این مسئله موجب تثبیت و احیای این تالاب شد.

وی همچنین با بیان اینکه شرایط خوب دریاچه ارومیه و تالاب‌ها، نشاط اجتماعی را برای جامعه به ارمغان آورده، خاطرنشان کرد: بهبود وضعیت دریاچه ارومیه و تالاب‌های اقماری آن، آثار خوب زیست محیطی و میزبانی از صدها هزار پرنده مهاجر را فراهم کرده است.

معتمدیان به استقبال گردشگران نوروزی و مسافران از بهبود شرایط دریاچه ارومیه نیز اشاره کرده و یادآور شد: با همکاری دستگاه‌های مختلف در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی احیای دریاچه ارومیه، اخیراً برنامه باشکوهی در ساحل دریاچه برگزار شد که با استقبال بی نظیر مردم روبرو شد و این مسئله علاقه ویژه مردم به دریاچه ارومیه را نشان داد.

وی همچنین با بیان اینکه برای احیای کامل دریاچه ارومیه حجم آب آن باید به ۱۴ میلیارد مترمکعب برسد، اضافه کرد: حجم آب مورد نیاز برای تثبیت وضعیت دریاچه ارومیه نیز ۶ میلیارد مترمکعب است که با توجه به تبخیر سالانه ۲ میلیارد مترمکعب و میزان ورودی آب به دریاچه، نیازمند زمان لازم و یک برنامه‌ریزی منسجم از جمله مراقبت، رصد و اجرای برنامه‌های نرم افزاری هستیم.

معتمدیان در ادامه با اشاره به رویکردهای نرم‌افزاری احیای دریاچه ارومیه در کنار اهمیت صیانت و ارتقای معیشت مردم، افزود: در راستای تغییر الگوی کشت در شمال آذربایجان‌غربی، طرح ۳ هزار هکتاری کاشت درختان کم آب‌بر پسته و گردو اجرا شده است و این طرح می‌تواند به عنوان یک طرح نمونه در جایگزینی کاشت درختان گردو و پسته به جای درختان سیب در راستای افزایش درآمد کشاورزان و کاهش آب مصرفی در حوزه کشاورزی به باغداران معرفی شود.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه به رویکرد دولت سیزدهم مبنی بر مردمی‌سازی امور نیز اشاره کرده و یادآور شد: همراهی مردم در اجرای سیاست‌هایی چون تغییر الگوی کشت، نیازمند تبیین برنامه‌ها و آگاهی مردم با استفاده از ظرفیت رسانه‌ها بویژه صدا و سیما و شبکه‌های اجتماعی است.

معتمدیان همچنین با اشاره به اختصاص ۶ هزار میلیارد تومان برای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام نرم افزاری احیای دریاچه ارومیه در دولت سیزدهم، افزود: در کنار اجرای طرح کشت جایگزین، استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری و تداوم نهضت گلخانه‌ای نیز در خصوص احیای دریاچه ارومیه با جدیت دنبال می‌شود.

وی در پایان با تاکید بر اینکه مردم نقش اصلی را در حوزه نرم افزاری احیای دریاچه ارومیه دارند، تصریح کرد: مردم منطقه در کنار همراهی برای اجرای طرح تغییر الگوی کشت که افزایش درآمد را نیز به دنبال خواهد داشت، با جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز از حق‌آبه دریاچه ارومیه، همکاری لازم را با دستگاه‌های مربوطه داشته باشند.

کد خبر 751238

دیگر خبرها

  • دولت تامین نیاز قهرمانان ملی را از اولویت‌ها می‌داند
  • چه مقدار آب برای سلامت کلیه‌ها لازم است؟
  • مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است
  • تصمیم عجیب ستاره بارسا: مدیر برنامه لازم ندارم
  • ۳ هزار زائر از زنجان به مرقد امام راحل اعزام می‌شوند
  • تخصیص میزان واقعی ارز دارو تابع چه شرایطی است؟
  • المپیاد فناوری؛ رقابت در هوش مصنوعی، پهپاد و برنامه‌نویسی
  • توافق مشترک مارس مبنای تعامل ایران و آژانس است/ آغاز تهیه پیش‌نویس برای تعاملات آینده
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد