Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش گفت: طرحی را برای ارتقای مهارت برنامه‌نویسی و سواد دیجیتالی اجرایی کردیم که ۵ درصد مدارس دوران ابتدایی را برای رسیدن به اهداف مد نظر مورد بررسی قرار داده است. در این طرح دانش‌آموزان خلق و کد نویسی می‌کنند. اگر نیاز‌های دانش آموزان را درک نکنیم، از تربیت آن‌ها باز خواهیم ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عصر کنونی که عصر انفجار اطلاعات است، باید برنامه‌های جذاب و جدید داشته باشیم.

وزیر آموزش و پرورش درباره اجرای چنین طرح‌هایی در مناطق محروم نیز گفت: سعی می‌کنیم با کمک سازمان نوسازی این طرح را در چنین مناطقی فعال کنیم تا همه دانش آموزان از امکانات آموزشی و پرورشی بهره‌مند شوند.

با اعلام نوری، وزارت آموزش و پرورش به دنبال تبدیل پژوهش‌سرا‌ها به بومزیست‌های کار آفرینی است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۱۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیش از ۱۵۰۰ معلم ایثارگر در اصفهان

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان از  برگزاری پویش معلم فداکار خبر داد و گفت: در این پویش بیش از یک هزار و ۵۰۰ معلم فداکار توسط خانواده‌ها، دانش‌آموزان و سایر معلمان شناسایی و به آموزش و پرورش معرفی شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محمدرضا ابراهیمی در آئین تکریم از 750 معلم نمونه استان اصفهان گفت: سلام بر معلمان گران‌مایه و افسران جبهه تعلیم و تربیت، هویت‌سازان و اثرگذران تربیتی؛ سلام بر 345 معلم شهید استان به همه تاریخ درس انسانیت، عزت، استقلال و غیرت دادند و همواره یادشان با ماست.

وی با فرستادن سلام و درود بر مقام شامخ هزار و 700 شهید دانش‌آموز استان، خاطرنشان کرد: سلام بر دانش‌آموزان شهیدی که در کلاس درس ایثار و شهادت فارغ التحصیل و ماندگار شدند و سلام بر همه شهدا به ویژه 24 هزار شهید معظم استان اصفهان که با فداکاری‌شان باعث شدند که نظام جمهوری اسلامی مقتدر، غیرتمندانه و عزتمند در تاریخ پا برجا باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان افزود: شهدا توسط معلمانی تربیت یافته بودند که خودشان در مکتب پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) رشد کرده بودند و ما افتخار می‌کنیم که معلم و پیرو راه پیامبران به ویژه حضرت محمد(ص)هستیم.

وی با تاکید بر اینکه یکی از مهم‌ترین افتخارات ما، حرکت در مسیر انبیای الهی است، یادآور شد: در مسیر انبیای الهی بوده به معنای کوشا بودن برای حرکت دانش‌‌آموزان است؛ معلم در دیدگاه اسلام و مکتب اهل بیت(ع)، مربی است که به آیه شریفه "وَیُزَکّیهِم وَیُعَلِّمُهُمُ الکِتابَ وَالحِکمَةَ " تمسک می‌جوید و تربیت دانش‌آموز برایش در اولویت قرار دارد و رستگاری و رساندن دانش‌آموز به کمال تبدیل به هدف غائی او می‌شود.

روایت تسنیم از اشتیاق معلم نمونه کشور برای تعلیم و تربیتمعلمان افسران پیشتاز در مقابله با هجمه‌های فرهنگی هستند

ابراهیمی گفت: همه کسانی که در تاریخ اثرگذار بوده‌اند، خودشان را مدیون معلمی می‌دانند که به تربیت آنها توجه ویژه‌ای کرده است و بنابراین نقش الگویی معلمان از همه نقش‌های آنها بارزتر است.

وی با بیان اینکه شیوه تکریم معلمان در استان اصفهان طی دو سال گذشته تغییر کرده است، افزود: تجلیل و تکریم معلم یک وظیفه همگانی است و تجلیل آموزش و پرورش از معلمان به تنهایی کافی نیست بلکه جامعه باید از معلمان تجلیل به عمل آورند و در این راستا ستاد بزرگداشت مقام معلم به ریاست استاندار (در شهرستان‌ها به ریاست فرمانداران) تشکیل و سال گذشته پویش سپاس از معلم فراگیر شد و همه مسئولان استانی پای کار آمدند و با حضور در مدارس از مقام معلم تجلیل به عمل آورند؛ خوشبختانه این شیوه تبدیل به الگو شد و سایر استان‌های کشور با الگوبرداری از اصفهان این پویش را به اجرا گذاشتند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به اهمیت موضوع الگوسازی و شاخص شدن معلمان اثرگذار، گفت: از سال گذشته پویشی تحت عنوان معلم فداکار ایجاد شد که بر اساس آن معلمانی که شاید از نظر بخشنامه‌ایی، در شاخص‌های معلم نمونه نمی‌گنجیدند اما کارهای شاخص، اثرگذار و بسیار مهمی را در کلاس و مدرسه‌ و منطقه زندگی‌شان انجام داده بودند، مورد تکریم قرار گرفتند. به طور مثال معلم عزیزی یک هزار و 540 دانش‌آموز بازمانده از تحصیل را به مدرسه بازگرداند، یا معلم دیگری به کودکان کار آموزش داده و حتی به فکر تامین معیشت آنها است.

وی ادامه داد: ایثارهایی از این دست در وجود معلمان کم نیست و تنها با یک فراخوان بیش از هزار و 500 معلم معرفی شدند؛ مقام معظم رهبری در روز معلم امسال به این موضوع اشاراتی داشتند و خوشبختانه این اقدام از سال گذشته در اصفهان شروع و امسال برای دومین سال برگزار شد. علاوه بر این در مراسم امسال علاوه بر معلمان نمونه استانی و منطقه‌ای، معلمان نمونه غیردولتی نیز حضور دارند زیرا آنها نیز بخشی از قشر زحمت‌کش فرهنگیان هستند.

ابراهیمی تاکید کرد: از معلمان نمونه انتظارات بیشتر است و باید در همه ابعاد زندگی از جمله مسائل تربیتی، دینی، اعتقادی، آموزشی، پژوهشی، مطالعه و همه زمینه‌های مورد نیاز یک مربی شاخص بوده و در صف نماز جماعت پیشتاز باشند زیرا در نماز آرامش نهفته شده و آسیب‌های اجتماعی و مشکلات جامعه به مرور کم خواهد شد.

انتهای پیام/170

دیگر خبرها

  • اقتدار و پیشرفت ایران مدیون تلاش‌های معلمان است
  • نگاه پلیس به دستگاه تعلیم و تربیت ستودنی است
  • امروز با درایت رهبر،آموزش و پرورش به مساله اول کشور تبدیل شده است
  • ۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند
  • امتحانات نهایی را تبدیل به بت نکنیم / روش‌های مناسب مطالعه صحیح
  • جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳
  • شناسایی بیش از ۱۵۰۰ معلم ایثارگر در اصفهان
  • دولت سیزدهم همیشه در کنار آموزش و پرورش بوده است
  • هویت‌سازی برای آینده دانش‌آموزان در دستور آموزش و پرورش است
  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد